tarwe/rogge desembrood
zelfgemalen graan         zd     

Anne Mara Sillevis Smitt, thuisbakker

biologisch meel

eigen graanmolen

annemara@outlook.com
http://www.twitter.com/marelunacoach

sesamsnijder, Tibetaans gerstebrood,  grof volkoren, rijstebrood, appelbroodje         zd/g

Leo Heijne, de Terp

biologisch meel

molen en Koopmans

leoheijne@gmail.com
www.deterp.nu

rustiek                       zd

De Kiem, Francine en Peter

biologisch meel

Krijger

dekiem@ziggo.nl
www.bakkerijdekiem.nl

speltbrood           zd  

De Streekbakker, Jorrit van Engen

biologisch meel

molen

info@destreekbakker.nl

Frans landbrood, bloem     zd/g

bakker Arend
Arend Heijting

biologisch meel

Witte Molen en
Koopmans

bakkerarend@kpnplanet.nl
www.bakkerarend.nl

houthakker, pain gris, stokbrood, speltbrood, zadenbrood  zd/g

de Veldkeuken
René van der Veer

biologisch meel

 

info@veldkeuken.nl
www.develdkeuken.nl

pain complet br. roggebrood, worstebroodjes bruin, stromboli, Meelmuts (80% water, lijnz)     g

Meelmuts, Wim  en Wim en Harrie en Anne van Gerwen,

gangbaar en biologisch
De Tarwecirkel, Sumiran

deels molenmeel

wim@meelmuts.nl
www.meelmuts.nl

uitgaande van 2 kilo meel: waldkorn, vruchtenbolletjes, vloeibaar voordeeg                 g

Miriam Lucassen,
thuisbakker

biologisch meel

Witte Molen

mirjamlucassen@upcmail.nl

 

 

 

 

 

Handries speltbrood met vijgen, en nog vier Handries w.o. wit zd/g        

Gommans De Echte Bakker, Bas en Joep

gangbaar

 

info@versbrood.nl
www.versbrood.nl

mueslibonk     

Wiltink

gangbaar

 

awiltink@bwd.nl
www.bakkerwiltink.nl

tafelbroodje   g

Jaap Klootwijk
de Salentein

gangbaar

 

jaapklootwijk@gmail.com

Roodkorn, zuurdesem/gistbrood van rode tarwe
zd/g

Vroeg: Mike Onasse, Hans Kemper, Enbiun

gangbaar, De Slaege

molen

www.enbiun.nl
hans@vroeg.nl
bakkerij@vroeg.nl

suikerbrood g

BBROOD, Renee Pater

gangbaar, Frans waterwingebied

 

r.pater@bbrood.nl
www.bbrood.nl

boekweitdesem witbrood; baguette, pain de campagne,noten/vijgenbrood zd         

Benoit Segonds, Visé

biologisch

De Commandeursmolen

info@benoit-segonds.be
www.benoit-segongs.be

krentenwegge               zd

Ton IJsseldijk, SallandsHoutovenbrood

biologisch, Jopie Duinhouwer

molen

info@slowbaking.nl
www.sallands-houtovenbrood.nl

 

 

 

 

 

5 nachtbroden methode directe en 5 poolishbroden, 1 broodbakmachinebrood

Ineke Berentschot,
thuisbakker

biologisch meel
Zonder Toevoegingen

Witte Molen

i.berentschot@kpnplanet.nl
www.wiebaktmee.nl

vijf zuurdesembroden van appelzuurdesem  zd

Henk Tap

gangbaar

 

taartentovenaar@gmail.com

verloren groente spelt zuurdesembrood                 zd/g

Graafschapcollege,  Doetinchem, Richard, Jesper, Marti

gangbaar, De Slaege

molen

jar@graafschapcollege.nl
richardhenriettejansen@gmail.com
marti_groenhof@hotmail.com
jesperjansen_17@hotmail.com

Andalusisch rogge/tarwebrood g    

Patrick Feijen, thuisbakker

biologisch meel

Witte Molen

orange.blvd@xs4all.nl

rogge classic, Romeinse korst emmerlinger, eenkorenbrood, boerenlandbrood lang, zd/g

de consequente BioBakker Ahaus

Demeter meel

eigen molen

grunder@biobackstube.org
www.biobakker.nl

honing/rozemarijnbrood        zd/g

Hans Som

gangbaar en De Slaege

deels molen

fam.som@hotmail.com

kerststol en paasstol, zelfgemaakte spijs                     zd

Tim van Dalen en Issa Niemeijer

gangbaar, Frans meel

molen

vandalentim@gmail.com
info@gebroedersniemeijer.nl
www.gebroedersniemeijer.nl